God Fortsättning!

Det går att fira jul utan rinnande vatten, toa och gran. Saknade gran litegrann, men det andra funkar ju, med lite planering och goa grannar! :-) Det var lugnt och skönt. 
Men återigen har jag tillbringat flera dagar i huset utan att egentligen åstadkomma något alls. Kanske måste man inte renovera under julhelgen, men jag hade en enda grej jag absolut borde göra och det fick jag inte gjort. Sätta i fönsterkarmen i blå rummet. Inte ens det kom jag mig för. Fast vänta, nåt har jag ju gjort, jag har packat upp lite, omorganiserat bland förvaringskartongerna och röjt ur lite saker jag inte behöver spara på längre. Och så har jag ju möblerat om lite i sovrummet - LITE, och limmat fast lite tapet här och där. Och, så satte jag ju upp en gardinstång så att jag kan hänga ett draperi framför dörren till nya köket, så att det inte ska dra så mycket genom dörren - som fortfarande inte går att stänga.
Annars ser det ut som vanligt. Glasverandan är halvrutten och presenningarna har efter två år på skorstenarna blåst sönder.
Jag har lovat att inte klättra upp på taket ensam, så jag får vänta tills jag har någon vänlig själ utan höjdskräck på besök innan jag kan ta ner dem och kanske hänga på nya. 
Brålanda är förresten stället där bästa loppisen håller öppet på julafton. :-D 
En av fördelarna med vintern är kanske att jag inte behöver stiga upp tidigt för att se soluppgången, det går bra att göra vid nio på förmiddagen. Lagom tidigt när man är ledig...
Kan det bli vackrare?
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Lersäter, brålanda, byggnadsvård, dalsland, fika, grannar, jul, skorstenar, stämning, tapeter, vinter
Visa fler inlägg