Vilhelmina

Får jag presentera tapeten Vilhelmina från Duro? Till det ett tak målat i 2% grön umbra, taklister i cirka 30% grön umbra. Det saknas ännu tapetbård, golvlister osv, men det dröjer nog ännu rätt länge tills allt är på plats så för att ingen skall dö av nyfikenhet tänkte jag att det är bäst att dela med mig så här långt.
Jag fortsätter dessutom att göra saker i fel ordning så när tapeten väl var på plats plockade jag bort en nytapetserad tretex-skiva och knackade ner putsen på murstocken. Det är lite roligt att se hur det är murat. Man tager vad man haver och rätar upp med bruket om det råkar bli alltför snett. Träväggen är en väggen till ett skåp som har sin lucka i gamla köket. Ett litet värmeskåp av något slag. 
Annat småfix som behövdess var att kapa en bänkskiva. Det luktar riktigt illa att såga i laminat. Den högra listen är nymonterad men återanvänd, plockade bort listen från den delen av skivan jag kapat bort och satte den här, den räckte precis. 
Nu är det ljust när jag kommer hem, vågigt ljus från gamla glasrutor. :-)
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Lersäter, Restaurering, brädtak, byggnadsvård, dalsland, dekorationsmålning, duro vilhelmina, grön umbra, kök, tapeter, tegel, virrvarr, återbruk
Visa fler inlägg