Håll i er nu!

Nu har det hänt! Det finns riktigt rinnande vatten i huset!! Visserligen bara en slang utan kran eller kopplingar eller något som helst, men om en öppnar vår huvudavstängningsventil ute på gården så kommer det vatten helt av sig självt in i gamla köket. 
Dalbo schakt kom och grävde och la rör och täckte över igen, allt på en dag. En lång dag. De fick arbeta i mörkret på slutet, men det gick nog bra. Det ska bli spännande att se hur det ser ut i dagsljus i morgon.
Jaha. Vad gör vi nu då?! Ringer rörmokare, googlar varmvattenberedare, funderar på tvättmaskin, planerar för anslutning av vattenkranen i köket... Och ja just det, badrummet ska ju också planeras... Tur att det är jullov! 
I morgon ska Kicia tillbaka till veterinären och ta bort stygnen efter kastreringen. Sen ska hon äntligen få gå ut igen, hon har inte varit helt nöjd med att bara vara inomhus, här försöker hon hjälpa mig skriva julkort för att råda bot på tristessen. 
Ett litet försenat God jul kanske är på sin plats?! Vi passar på att önska gott nytt år ifall det inte blir mer bloggat innan dess, från huset som nu har både el och indraget vatten! 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Lersäter, Restaurering, byggnadsvård, dalsland, katt, rinnande vatten, vinter
Visa fler inlägg