Nu är det jul igen..??eller..??

Det har snöat rejält. I natt och idag, resulterande i julstämning...när jag precis hämtat in påskris. Jaja, så kan det vara, en gång när jag var liten byggde vi en snögubbe på långfredagen för det hade snöat så.
 
I alla fall. När nu elen är avklarad så är det dax att ta itu med något annat, jag har ju tjatat om att det kommer att bli så bra när jag har värme i verkstan för då kan jag sätta igång med fönstren, och nu har jag äntligen gjort det. Ett innerfönster från nya köket är först ut.
Genast dök en trevlig överraskning upp! På utsidan av fönstret står det skrivet med blyerts "Kamern Westare". Västra fönstret i kammaren alltså... Gammal skrivstil...kan det vara Karl-David som skrivit?
Roligt verktyg, inköpt på Blocket; Fletcher Framemaster; skjuter stift som håller glaset på plats.
Satt i en ny ruta, kittat och målat en gång. Jag målade runt texten när jag målade. "Meddelande från forntiden" får man inte täcka över...
I går fick jag hjälp av Rasmus att flytta upp saker på vinden och flytta runt lite nere, allt jag hade med från Fårö sist jag var där stod ännu i köket och där ska det ju inte stå. Medan jag väntade på att Rasmus skulle komma med tåget var jag på Röda Korsets loppis. Hittade en duk som inte gick att lämna där. Något av det märkligaste jag sett i dukväg. 
 
Visa fler inlägg