Ett nästan färdigt fönster och en katt

Det blev inte mycket gjort i somras i värmen, inte när det började bli svalare heller för då åkte jag till Danmark och jobbade lite. Ett fönster är nästan färdigt. Inne är det helt klart, men det fattas målning av fönsterkarm på utsidan. 
Vi var på semester en helg i Århus också... Hann inte så mycket mer än att titta på "den gamle by", det tog hela dagen! Massor av gamla hus som flyttats och samlats i det här "museet" och som underhålls och används och visas upp. Massor av inspiration, allt från 1700-tals överklassmiljöer till ett hippie-pars lägenhet från 1960-70. talet. Det blev mest bilder från de gamla husen...inte så mycket 60-tal. :-)
Sen skaffade vi en katt, eller surrikat kan en ibland tro...
Kicia heter hon, det uttalas Kitcha och betyder ungefär fin liten katt på polska. Hon var väldigt rädd de första dagarna, nu far hon runt som om hon äger huset, och kan nästan inte få nog av att ligga i knäet och bli kliad bakom öronen. 
Då kan hon somna till en stund...innan det är dax att härja runt några vändor, kasta sig handlöst ut från soffan, vräka sig upp i sängen, käka lite ampellilja och kratta på IKEA-pallen. 
 
Visa fler inlägg